Home

Persoonlijke benadering


De relatie tussen de klant en HAAGEN Administratiekantoor berust op een vertrouwensbasis, waarbij de klant voorop staat en alle persoonlijke en zakelijke informatie, vertrouwelijk wordt behandeld. Contacten en afspraken zijn buiten de normale kantoortijden ook in de avond en weekend mogelijk.


Gunstige tarieven


De tarieven van HAAGEN Administratiekantoor liggen ongeveer een derde lager dan de tarieven van (middel) grote administratiekantoren. Startende ondernemers kunnen de eerste jaren een lager tarief worden aangeboden. Alle klanten kunnen naast berekening van diensten op uurbasis vooraf een persoonlijke offerte op maat (all-in prijs) worden aangeboden . Indien een offerte wordt geaccepteerd door het geven van concrete opdrachten, worden deze opdrachten vastgelegd in een jaarcontract ( termijn betalingen) en bij wederzijdse tevredenheid elk jaar verlengd.


Financiele/fiscale diensten:


verzorgen van de financiele administratie

verzorgen van de loonadministratie

samenstellen van de jaarrekening

het verzorgen van aangiften voor inkomsten-, omzet- en loonbelasting

begeleiden van startende ondernemers

het incidenteel verzorgen van aangiften voor schenking- en successierechten

het verzorgen van bezwaar- en beroepsschriften betreffende belastingwetgeving

ad hoc dienstenHaagen Administratiekantoor blijft voortdurend op de hoogte van de vele wijzigingen in de sociale en fiscale wetgeving en werkt met moderne hard- en (administratieve) software .